Gratis offerte aanvragen

Bel naar 085 500 9914 voor direct contact!

Is er glasschade ontstaan bij uw woning of bedrijfspand? Dan is het zaak om dit spoedig te laten herstellen door een ervaren glaszetter. Via de glasservice komt u dan ook snel in contact met ervaren glaszettesr bij u in de regio, die u vakkundig van dienst zijn bij het verhelpen van de glasschade.

Start gratis offerteaanvraag.

Wilt u enkel glas laten vervangen? Een dubbel glaslek laten repareren of wilt u nieuwe beglazing laten plaatsen? Ook dat is geen probleem. Vul het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een gratis offerte met scherpe prijs. Uiteraard is dit geheel zonder verdere verplichtingen. Dus u zit nergens aan vast.

Voordelen van onze service

 • Snel en vakkundig
 • Scherpe prijzen
 • Afhandeling met verzekering
 • 15 jaar garantie op dubbelglas, inclusief montage

  Gratis offerte aanvragen

  Gratis - Vrijblijvend


  Scherpe prijzen

  Wie ervoor kiest om een glaszetter in te zetten voor het repareren van schade, het vervangen van enkel door dubbel glas of het plaatsen van speciaal isolatieglas, profiteert gegarandeerd van aantrekkelijke prijzen. Naast scherpe prijzen garanderen wij tevens dat elke specialist die u bij één van de glaswerken komt helpen, uitstekend is gediplomeerd. U wordt dan ook zeker snel en vakkundig geholpen.

  Tot slot bent u verzekerd van een uitstekende service. De glaszetters hebben veel ervaring en vakkennis en zijn u graag van dienst voor alle glaswerken. Van het vakkundig vervangen van een kapot raam tot plaatsen van nieuwe beglazing.

  24/7 glasservice

  Wij noemden hierboven al dat u bij gebruik kunt maken van een 30 minuten calamiteiten dienst. Dit betekent dat wanneer er een ruit stuk gaat, er altijd binnen een half uur een vakman van de glasservice bij u kan zijn. Deze glasservice is 24 uur per dag bereikbaar via 085 500 9914.

  Als bij aankomst van de glaszetter blijkt dat de glasschade niet in korte tijd gerepareerd kan worden, dan zal een tijdelijke oplossing worden gezocht. De volgende dag zal er dan een vakman bij u langskomen om een volledige reparatie uit te voeren. Wij garanderen een hoogwaardig vakmanschap en aantrekkelijke prijzen.


  15 jaar garantie

  Bij de glashandel bent u verzekerd van beglazing van de hoogste kwaliteit en daarbij van 15 jaar garantie op het product. Onder de garantievoorwaarden vallen onder andere de volgende zaken: bij het vervanging van een onderdeel wordt de originele fabrikant betrokken, en alleen glazen met een CE markering worden geïnstalleerd. Ook op de montage bieden wij een garantie aan. Naast de garantie op het glas krijgt u daarom altijd de montage gegarandeerd. Dit betekent dat wij de beglazing binnen 15 jaar kosteloos monteren. Wilt u meer weten over de garantievoorwaarden? Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.