Gratis offerte ontvangen

Liever direct contact? Klik en bel 085 500 9914

Is er glasschade ontstaan bij uw woning of bedrijfspand? Dan is het zaak om dit spoedig te laten herstellen door een ervaren glaszetter. Via onze glasservice komt u dan ook snel in contact met ervaren vakmensen bij u in de regio, die u vakkundig van dienst kunnen zijn bij het verhelpen van de glasschade. Ook voor het vervangen van enkel glas of het herstellen van een lek ruit bent u bij ons aan het juiste adres. Elke glaszetter die voor ons werkt heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied en helpt u met alle plezier bij één van de vele glaswerken.

Vul het offerteformulier op deze pagina in, wij informeren u graag over de prijzen.

Voordelen van onze service

  • Snel en vakkundig
  • Scherpe prijzen
  • Afhandeling met verzekering
  • 15 jaar garantie op dubbelglas, inclusief montage

Gratis offerte aanvragen


Let op: 1 keer klikken is voldoende. Uw gegevens zijn veilig bij ons.


Scherpe prijzen

Wie ervoor kiest om een glaszetter uit ons bedrijf in te zetten voor het repareren van schade, het vervangen van enkel door dubbel glas of het plaatsen van speciaal isolatieglas, profiteert gegarandeerd van aantrekkelijke prijzen. Naast scherpe prijzen garanderen wij tevens dat elke specialist die u bij één van de glaswerken komt helpen, uitstekend is gediplomeerd. U wordt dan ook zeker snel en vakkundig geholpen. Tot slot staan wij voor een hoge klanttevredenheid. Dit betekent dat wij altijd met onze klanten samenwerken voor een optimaal eindresultaat. Wij streven ernaar uw wensen exact uit te voeren. Wij helpen u graag verder.

24/7 glasservice

Wij noemden hierboven al dat u bij ons profiteert van een 30 minuten calamiteiten dienst. Dit betekent dat wanneer er een ruit stuk gaat, er altijd binnen een half uur een vakman van onze glasservice bij u kan zijn. Deze glasservice is 24 uur per dag bereikbaar via 085 500 9914. Als bij aankomst van de glaszetter blijkt dat de glasschade niet in korte tijd gerepareerd kan worden, dan zal een tijdelijke oplossing worden gezocht. De volgende dag zal er dan een vakman bij u langskomen om een volledige reparatie uit te voeren. Wij garanderen ook bij onze glasservice een hoogwaardig vakmanschap en aantrekkelijke prijzen.


15 jaar garantie

Bij onze glashandel bent u verzekerd van beglazing van de hoogste kwaliteit en daarbij van 15 jaar garantie op het product. Onder de garantievoorwaarden vallen onder andere de volgende zaken: bij het vervanging van een onderdeel wordt de originele fabrikant betrokken, en alleen glazen met een CE markering worden geïnstalleerd. Ook op de montage bieden wij een garantie aan. Naast de garantie op het glas krijgt u daarom altijd de montage gegarandeerd. Dit betekent dat wij de beglazing binnen 15 jaar kosteloos monteren. Wilt u meer weten over de garantievoorwaarden? Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.