Op zoek naar een glashandel?

Vraag een gratis offerte aan en kom in contact met een expert!

085 500 9914

Nu bereikbaar.

Glashandel

Wilt u uw woning verduurzamen door isolerend glas te plaatsen of is het tijd voor nieuw glas? Ervaren vakmannen staan klaar voor elke gewenste klus. Ook hebben we alle soorten glas op voorraad. Bent u op zoek naar een glashandel en wilt u een ruit op maat bestellen? Dat kan direct door contact op te nemen!

Bel direct naar 085 500 9914!

Wij bieden een 24/7 glasservice zodat er bij glasschade binnen 30 minuten een glaszetter langs kan komen voor een reparatie aan uw beschadigde raam. Bent u benieuwd naar de kosten van het bestellen en plaatsen van een nieuw glas? Of heeft u direct een glaszetter voor een reparatie nodig? Bel naar (085) 500 9914 of vul vrijblijvend ons contactformulier in.

Bij u in de regio

Doordat wij landelijk actief zijn is er altijd een glaszetter uit uw regio die uw glas kan zetten. In het geval van glasschade staat er binnen een half uur iemand klaar voor de reparatie. Uw nieuwe glas komt rechtstreeks bij de glashandel vandaan.

Wanneer u liever geen glaszetter inhuurt maar zelf uw glas wilt zetten, dan kan u bij onze glashandel een nieuwe glasplaat op maat bestellen voor de laagste prijs. Wij leveren door heel Nederland. Of u nu op zoek bent naar isolatieglas of veiligheidsglas: binnen 7 werkdagen kunt u beginnen met de reparatie van uw raam.

Ervaren glaszetter

Alle glaszetters die bij onze glasservice zijn aangesloten zijn glaszetter in hart en nieren. Zij kunnen uw enkele beglazing vervangen door isolatieglas of veiligheidsglas op maat. Ook het verzorgen van een reparatie bij glasschade en het plaatsen van nieuwe beglazing is geen enkel probleem.

Wanneer u een glaszetter inhuurt kunnen zij u ook voorzien van een advies op maat. Bijvoorbeeld als u niet weet welk soort beglazing u het beste op welke locatie kan zetten. Of hoe u de juiste maten opneemt voordat u een glasplaat bestelt bij de glashandel.

Benieuwd waar een glaszetter u nog meer bij kan ondersteunen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan!

glashandel

Glas op maat

Wanneer u gebruik maakt van deze glasservice dan zal de glaszetter een glasplaat op maat plaatsen. Als u liever zelf uw beglazing wilt zetten, dan kunt u bij de glashandel een glasplaat op maat bestellen. Deze komt, afhankelijk van de glassoort, binnen 7 werkdagen bij u binnen.

Om er zeker van te zijn dat u tijdens het bestellen de juiste maat kiest, kunt u de sponningmaat of de dagmaat doorgeven aan de glashandel. De sponningmaat is gemeten van sponning tot sponning en van deze afstand trekt u een paar millimeter af. Als u de dagmaat opmeet, meet u van glaslat tot glaslat. Tel hier een aantal millimeter bij op voor een glasplaat op maat.

Glassoorten

Onze glashandel levert een breed assortiment aan glassoorten. Onze glaszetter geeft u graag een advies op maat zodat u een glassoort kunt plaatsen die goed bij u en uw woning past.

In onze glashandel kan u alles op maat bestellen, van enkel- tot driedubbelglas. Daarnaast geeft de glashandel u bij het bestellen verschillende opties. Zo zou u kunnen kiezen voor het plaatsen van geluidsisolerend- of zonwerend glas. Ook het plaatsen van een raam met spiegelglas, figuurglas of draadglas is een optie.

Als u uw ramen beter wilt isoleren maar niet teveel geld wilt uitgeven dan kan u kiezen voor een voorzetraam. Zo kunt u kosten besparen doordat uw eigen raam blijft, maar de glaszetter er enkel een ruit voor zal zetten.

Isolatieglas

Dat er isolatieglas in uw woning zit wil betekenen dat uw ramen optimaal isoleren. Bij een glashandel zijn verschillende soorten isolatieglas op maat te bestellen. HR glas betekent hoogrendementsglas en heeft een aanzienlijk lagere U-waarde dan dubbel glas.

Hoe lager de u-waarde, hoe beter de isolatie. HR glas gaat van dubbel- tot driedubbel glas en bevat argon- of edelgas wat stukken beter isoleert dan droge lucht. U heeft bij hoogrendementsglas de keuze uit glas met een HR+, HR++, HR+++ code. De plusjes geven hierbij de mate van isolatie aan.

De kosten van HR+++ glas zijn wat hoger, maar deze isoleert het best. Al deze glassoorten kunt u gewoon op maat bestellen bij de glashandel. Het grootste voordeel van hoogrendementsglas is dat u jaarlijks kosten bespaart op het stoken. Een glaszetter kan u hierover adviseren.

Spiegelglas, isolatieglas of veiligheidsglas in uw kozijnen?

Bij onze glashandel zijn alle verschillende soorten glas op maat verkrijgbaar!

glaszetter bellen

Veiligheidsglas

Één van de glassoorten verkrijgbaar in de glashandel is veiligheidsglas. Dit komt in twee soorten: gehard- en gelaagd glas. Mocht het breken, dan is de kans op gevaarlijke situaties veel kleiner.

Gehard glas spat uiteen in hele kleine scherven en gelaagd glas blijft bij elkaar zitten door een folie dat ertussen zit. Daarom is het uitermate geschikt op plaatsen die gevoelig zijn voor glasschade.

Een ander voordeel is feit dat inbraak een stuk moeilijker wordt. Er zijn verscheidene glassoorten die allemaal op maat geleverd kunnen worden vanuit de glashandel. Heeft u geen ervaring met het zetten van een nieuwe glasplaat? Geen zorgen, als u gebruik maakt van onze glasservice dan wordt de glasplaat geplaatst door een ervaren glaszetter.

24/7 glasservice

Omdat ons netwerk bestaat uit glaszetters vanuit heel Nederland kunnen wij een 24/7 glasservice garanderen. Als u glasschade heeft aan ramen of deuren wilt u liever niet lang moeten wachten voordat deze vervangen worden. Glasschade zorgt ervoor dat u warmte verliest, maar geeft u ook een verhoogd risico op inbraak.

Wij leveren vanuit de glashandel rechtstreeks een nieuwe ruit op maat en dankzij onze 24/7 glasservice kan er al binnen een half uur een ervaren glaszetter klaar staan voor de reparatie. Ons telefoonnummer is dag en nacht, 7 dagen per week bereikbaar. Heeft u nu een glaszetter voor een reparatie nodig? Bel naar (085) 500 9914.

glashandel vakman

Hulp nodig? Vrijblijvende offerte

Heeft u glasschade en een reparatie nodig? Of krijgt u graag een advies op maat over het plaatsen van isolatieglas? Bent u benieuwd wat de kosten zijn van het zetten van veiligheidsglas in uw woning? Hebt u een vraag over het assortiment in de glashandel? Of bent u om een andere reden op zoek naar een glaszetter uit uw regio?

Bel dan direct naar 085 500 9914!

Bent u nieuwsgierig naar de eventuele kosten van onze glasservice? Vul ons contactformulier in en wij sturen u gratis en vrijblijvend een offerte toe!

Gratis offerte aanvragen