Zoekt u een glaszetter in Noord-Holland?

24/7 glasservice – Binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Bel 085 500 9914
glasservice

Nu bereikbaar.

Glaszetter Noord-Holland

Schakel een glaszetter uit Noord-Holland in voor een glasreparatie of het plaatsen van isolatieglas. Wist u dat u aanzienlijk bespaart op de energiekosten wanneer u dubbelglas laat vervangen door hoogrendementsglas? Op deze pagina leest u meer over de glassoorten die bij een glashandel verkrijgbaar zijn, de voor- en nadelen van de soorten en de gemiddelde kosten. Uiteraard geven we ook meer informatie hoe u bespaart op de totaalprijs en of er een subsidie mogelijk is voor het plaatsen van HR++-glas.

Vul het offerteformulier in voor een offerte van een glashandel uit de regio Noord-Holland. Deze offertedienst is geheel kosteloos en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

glaszetter Noord-Holland

Werkzaamheden glashandel Noord-Holland

Een glashandel voert diverse werkzaamheden uit. Zo staan ze natuurlijk altijd klaar voor het een glasreparatie of vervangen van een kapot glas en plaatsen ze moeiteloos isolerende beglazing. Weet u niet zeker welk glassoort geschikt is voor uw woning? Een glaszetter geeft u graag deskundig advies over de mogelijkheden.

Het vervangen en plaatsen van glas vergt ervaring en vakkennis. Alleen met een juiste plaatsing van de beglazing profiteert u van een optimale isolatie. Daarnaast worden problemen met vocht in de spouw van het glas voorkomen met goed plaatsen. Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden van een glashandel uit Noord-Holland:

 • Glasreparatie bij glasschade
 • Vervangen enkel- en dubbelglas
 • Plaatsen isolatieglas
 • Geven van deskundig advies

  Gratis offerte aanvragen

  Gratis - Vrijblijvend


  glasservice Noord-Holland

  Glasschade? Bel glasservice Noord-Holland!

  Bel 085 500 9914
  Heeft u glasschade doordat er een bal door het glas is gegaan? Of is er sprake van glasbreuk? Dan heeft u met spoed een glaszetter nodig. Bel direct naar 085 500 9914 om contact te komen met een glashandel in de buurt. De glashandel heeft een 24-uurs glasservice en is dus ook bereikbaar in het weekend of midden in de nacht. Desgewenst is een glaszetter van de glasservice binnen 30 minuten bij u op locatie voor het vervangen of een glasreparatie. Is het niet direct mogelijk om een glas te vervangen? Dan zorgt de glaszetter uit Noord-Holland altijd voor een gedegen tijdelijke oplossing.
  glasreparatie Noord-Holland

  Glasreparatie Noord-Holland

  Bij glasbreuk is het helaas vaak niet mogelijk om het glas te repareren. Het glas isoleert dan niet meer goed, er dringt vocht naar binnen en de glasschade, zoals een breuk, blijft altijd zichtbaar.

  Bij isolerende beglazing komt het soms voor dat ze blind slaan. Dit houdt in dat er een glaslek is waardoor er vocht en vuil in de spouw komt. Blind slaan van HR-glas komt vaak door een verkeerde plaatsing en is niet te herstellen. Een glasreparatie door de glasservice bij glasschade of een glaslek bestaat hierdoor meestal uit het vervangen van het kapotte glas.

  Dubbelglas lek?

  Eén van de problemen die kunnen optreden met dubbelgas is dat er een lek ontstaat. In de meeste gevallen wordt dit lek veroorzaakt door verouderde kitranden. Wanneer deze de ruit niet meer goed vasthouden in het kozijn, dan zal de glasplaat bewegen, en kan vocht een weg naar binnen vinden. Een glaslek kan tevens het gevolg zijn van een fabricage- of installatiefout. Een lek ontstaat door veroudering, maar ook door een slechte plaatsing. Schakel de hulp van de glasservice in voor een glasreparatie. De reparatie door een glaszetter bestaat uit het vervangen van het kapotte glas, want het vuil en vocht kan niet meer uit de spouw van het glas gehaald worden.

  Enkel glas vervangen door dubbelglas

  Tot enkele jaren geleden werden woningen nog standaard opgeleverd met ruiten van enkel glas. Tegenwoordig wordt er echter steeds meer aandacht besteed aan duurzaamheid en daarmee de isolatie van woningen. Enkele glazen dragen weinig bij aan de isolatie en mogen daarom niet meer worden geplaatst. Het alternatief is thermopane beglazing. Dit is een standaard thermopane glas dat bestaat uit twee glasplaten met lucht ertussen. Het plaatsen van thermopane glas is relatief eenvoudig en vraagt meestal weinig veranderingen aan het bestaande kozijn. Kiest u voor HR+++ in plaats van thermopane dubbel? Dan zal wellicht de draagkracht van het kozijn vergroot moeten worden voor een goede installatie.

  Met deze video ontdekt u welke soort glas u heeft!

  Glas plaatsen Noord-Holland

  Een glaszetter uit Noord-Holland verwijdert eerst het oude glas uit het kozijn. Hiervoor maakt hij de glaslatten los en snijdt de kit weg. Daarna maakt hij alle randen schoon van de oude kitresten.

  Daarna begint de glaszetter met het plaatsen van het nieuwe glas. Voor een goede isolatie plaatst hij ook isolatiestrips rondom het glas. Daarna plaatst de glazenzetter de glaslatten en kit hij alle naden en verbindingen helemaal dicht.

  Het kitten zorgt voor een waterdichte en isolerende verbinding. Hiervoor wordt vaak een elastische kit gebruikt, deze scheurt minder snel.

  glas op maat Noord-Holland

  Glas op maat Noord-Holland

  Bij vrijwel elke glashandel in Noord-Holland hebt u de keuze uit een groot aantal glassoorten, in diverse afmetingen. Toch kan het zijn dat de afmeting van uw raam niet binnen de standaard categorieën valt van een glasbedrijf, en u daarom niet de gewenste soort veiligheids- of isolerende beglazing kan bestellen. Bij een glashandel is het echter geen probleem om een ruit op maat te laten maken. Hebt u ronde ramen of zijn uw raammaten zeer afwijkend? Geef deze dan aan het glasbedrijf door via de offertepagina en u ontvangt spoedig een gratis en vrijblijvende offerte van een glasbedrijf uit de regio voor glazen op maat. Wij garanderen u dat uw ruit snel geplaatst zal worden.

  glas plaatsen Noord-Holland

  Waarom HR++ isolatieglas plaatsen?

  Wilt u enkel- of thermopane glas laten vervangen met isolatieglas? Dat is een goede keuze! Met HR-glas, zoals HR++ of triple, van een glasbedrijf bespaart u namelijk aanzienlijk op de energiekosten. Wist u dat u de investering voor HR++ meestal binnen 9 jaar weer terugverdiend heeft? Isolatieglas voorkomt warmteverlies, waardoor u uw woning in Noord-Holland efficiënter verwarmt. De verwachting is dat de gasprijs de komende jaren flink gaat stijgen. Belangrijk dus om energiebesparende maatregelen te nemen. Er zijn verschillende soorten isolerende beglazing verkrijgbaar bij een glashandel. HR++ wordt het vaakst gekozen vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

  Nieuw glas laten plaatsen in Noord-Holland?

  Schakel de hulp van een ervaren glaszetter in. Bel vrijblijvend met de glasservice.

  direct contact glaszetter Noord-Holland
  glasservice

  Soorten isolatieglas

  Met isolatieglas verbetert u de isolatie van uw woning. Bovendien heeft u dan geen last meer van condensvorming aan de binnenzijde van de ramen wanneer u het goedkope enkelglas laat vervangen. De investering verdient u weer terug door de besparing op de energiekosten. Er zijn verschillende isolatieglassoorten te koop bij een glashandel. Hierover leest u alles op deze pagina.

  dubbelglas Noord-Holland

  Dubbelglas Noord-Holland

  Dubbelglas wordt ook wel thermopane glas genoemd en bestaat uit twee glasplaten. Tussen deze glasplaten zit een kleine ruimte, een spouw genoemd. Deze ruimte is een paar millimeter breed. In de spouw is lucht gespoten en dit voorkomt warmteverlies. Bovendien is het ook beter voor de geluidsisolatie. Het is belangrijk dat thermopane glas op de juiste manier geplaatst wordt, anders kan er vocht tussen de platen komen. Heeft u nu dubbele beglazing? Door het te vervangen door HR++-glas bespaart u aanzienlijk op de energiekosten.

  Dubbelglas kost gemiddeld €120,- per vierkante meter inclusief het glaszetten.

  hr-glas Noord-Holland

  HR-glas Noord-Holland

  Hoogrendementsglas, HR-glas, bestaat uit twee glasplaten met een spouw. In tegenstelling tot thermopane is de spouw van HR-glas gevuld met edelgas. Het gas isoleert meter dan droge lucht. Aan de binnenzijde van één van de platen is bovendien nog een onzichtbare coating aangebracht voor een verbeterde isolatie. De coating weerkaatst de warmte, maar laat wel licht door. Voor een optimale isolatie is het echter verstandig om te kiezen voor HR++-glas. Dit glastype heeft namelijk een zeer goede isolatiewaarde.

  Het plaatsen van HR-glas kost ongeveer €125,- per vierkante meter.

  HR++ glas Noord-Holland

  HR++ is het meest populaire glassoort in Noord-Holland. Het isoleert namelijk uitstekend en is betaalbaar. De isolatiewaarde (U-waarde) van dit glastype ligt tussen 1,0 en 1,2. Hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert. De U-waarde van dubbelglas is 2,7. U bespaart per vierkante meter raam ongeveer 23 m³ per jaar aan gas om uw woning te verwarmen.

  De beglazing bestaat uit twee glasplaten met een warmtewerende coating en een met edelgas gevulde spouw. De glasplaten van HR++ zijn dikker dan HR-glas en isoleren daarom beter.

  De investering van HR++ is ongeveer €135,- per vierkante meter. U verdient de investering terug in gemiddeld 9 jaar.

  Triple glas Noord-Holland

  De naam zegt het al, triple glas bestaat uit drie glasplaten. Tussen elke plaat zit een spouw met edelgas en daarnaast is er ook nog een warmtewerende coating aangebracht. Met triple glas, ook wel driedubbelglas of HR+++ genoemd, bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. Woont u in een hoekwoning? Dan bespaart u met triple glas ongeveer €110,- tot €130,- per jaar op de energiekosten wanneer u thermopane glas laat vervangen. Nadeel van triple glas is dat zeer zwaar en breed is. Hierdoor is het niet geschikt voor alle woningen in Noord-Holland. Vaak moet u de kozijnen ook laten vervangen of aanpassen.

  De aanschafkosten voor triple beglazing zijn ongeveer €180,- per m², inclusief het glaszetten.

  Wat kost nieuw isolatieglas in Noord-Holland?

  Meestal wordt er gekozen voor HR++-glas. Dit type glas heeft namelijk een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De gemiddelde kostprijs voor is €135,- per vierkante meter, inclusief het glaszetten. Doordat u bespaart op de energiekosten, heeft u de investering na ongeveer 9 jaar terugverdiend.

  Triple glas isoleert nog beter, maar is een stuk duurder. Gemiddeld moet u voor triple denken aan €180,- per vierkante meter. De terugverdientijd is van triple beglazing daarom langer. Bekijk de prijstabel voor alle gemiddelde kostprijzen per glastype van de glashandel.

  Twijfelt u nog over welke glassoort geschikt is voor uw woning in Noord-Holland? De glaszetter van een glashandel geeft u graag deskundig advies.

  Tabel: prijzen plaatsen isolatieglas

  Glassoort Prijs per m² (incl. montage) * Terugverdientijd
  Dubbelglas €120,- 13 jaar
  HR €125,- 11 jaar
  HR++ €135,- 9 jaar
  Triple glas (HR +++) €180,- 11 jaar

  *Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en montage. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis een vrijblijvend offerte aan of bel 085 500 9914 voor direct contact.

  Bespaar op de energiekosten door isolatieglas te plaatsen!

  Vul het offerteformulier in en ontvang een scherp geprijsde offerte van een glazenzetter uit Noord-Holland.

  Gratis offerte ontvangen

  Overige glassoorten

  Behalve dubbel- en isolatieglas zijn er nog meer glassoorten verkrijgbaar bij een glasbedrijf.

  Denk aan veiligheidsglas, glas in lood, floatglas, melkglas en spiegelglas. Deze glassoorten worden zowel gebruikt voor ramen, maar ook voor gebruik binnenshuis. Bijvoorbeeld voor een glazen muur, salontafel, spatwand in de keuken of een douchecabine.

  Lees verder om meer te weten te komen over de overige glassoorten, de voor- en nadelen en de gemiddelde kostprijzen.

  glas in lood Noord-Holland

  Glas in lood in Noord-Holland

  Glas in lood zien we vaak in bovenramen in monumentale panden in Noord-Holland en in deuren. Het maken en plaatsen van glas in lood is een specialistische klus. Ook niet iedereen kan een glasreparatie uitvoeren bij dit glastype. Het bestaat uit allemaal glasplaatjes die in loodlijsten geplaatst worden. Oude glas in lood glaspanelen hebben vaak een slechte isolatiewaarde. Met voorzetramen verhoogt u de isolatiewaarde. Het is ook mogelijk om glas in lood in dubbelglas te plaatsen voor verbeterde isolatie.

  Blank glas in lood heeft geen kleur en is goedkoper dan gekleurd glas in lood. De prijzen voor blanke glas in lood panelen beginnen vanaf €235,- per m² en voor gekleurd glas vanaf €330,- per m².

  melkglas Noord-Holland

  Melkglas

  Melkglas heeft een matte afwerking en wordt ook wel acide matglas of satijnglas genoemd. Eén zijde van het melkglas wordt behandeld met een zuur, hierdoor wordt het glas ondoorzichtig. Een andere manier om melkglas te maken is door het te stralen of met een PVB-folie.

  Voordeel van melkglas is dat het nog wel voldoende licht binnenlaat. Dit maakt melkglas zeer geschikt voor een badkamer, maar ook voor een glaspaneel in de voordeur.

  De kosten voor melkglas van een glashandel beginnen vanaf €50,- per vierkante meter, exclusief de plaatsing door een glaszetter.

  Glasplaat

  Glasplaten worden gebruikt in huis voor een salon- of eettafel, maar ook voor een douchewand of spatwand in de keuken. Het is belangrijk om hiervoor veiligheidsglas te gebruiken. Dit glastype zijn sterker en breken minder snel. Mocht een glasplaat toch breken, dan spat gehard glas in allemaal losse korrels uiteen. U kunt zich dan niet snijden aan het glas. De randen van een glasplaat voor een tafel worden meestal rond geslepen door de glasservice voor de veiligheid.

  glasplaat

  Glaszetter uit Noord-Holland gezocht voor nieuw glas?

  Vul het offerteformulier in en ontvang een gratis offerte met scherpe prijs.

  Gratis offerte ontvangen

  Veiligheidsglas Noord-Holland

  Er zijn verschillende soorten veiligheidsglas, namelijk: gelaagd-, gehard- en draadglas. Deze glassoorten vertragen inbraakpogingen, zijn sterk en vallen niet zomaar uiteen bij glasschade. Hierdoor zijn ze veiliger in gebruik. Dit glastype is duurder dan normaal glas door het productieproces. De isolatiewaarde is afhankelijk van de dikte van de glasplaat. Op deze pagina leest u meer over hoe veiligheidsglas gemaakt wordt, de verschillende soorten en de toepassingen.

  Gelaagd glas

  Gelaagd glas bestaat uit meerdere glasplaten met een transparante folie ertussen. Deze folie is versmolten met de glasplaten. Voordeel van gelaagd glas is dat het zeer sterk is en dat het niet uiteenvalt bij een breuk. De folie houdt alle glasdelen bij elkaar. Hoe dikker de aangebrachte folie, is hoe veiliger het glas is. Dit veiligheidsglastype voorkomt schade door kapot glas, maar beschermt u ook tegen inbraken. Met een steen of iets anders het glas inslaan is bijna niet mogelijk.

  De kosten per vierkante meter voor gelaagd glas beginnen vanaf €150,-, exclusief het glaszetten.

  Gehard glas

  Gehard glas is een ander type veiligheidsglas. Dit type glas wordt verhit om het sterker te maken. Na het verhitten wordt het glas zeer snel afgekoeld. Er ontstaat door de verhitting en de snelle afkoeling een trekspanning, die het raam harder maakt. Gehard glas is verkrijgbaar in verschillende diktes en u heeft twee opties voor het slijpen van het glas, namelijk facet of PP geslepen. Gehard glas is ook ideaal voor glazen muren.

  De gemiddelde kosten per m² beginnen vanaf €120,-, exclusief het glaszetten.

  Draadglas Noord-Holland

  Draadglas heeft een bewapening van metalen draden in een raster. Wanneer het glas breekt, houdt het metalen raster de glasdeeltjes bij elkaar. Dit veiligheidsglas werkt inbraakvertragend. Draadglas is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bruteglas is half doorzichtig en is licht geribbeld. Engels draadglas is gebobbeld en meestal ondoorzichtig. Of kies voor spiegeldraadglas met een vlakke afwerking. Spiegeldraadglas is goed doorzichtig. Plaats glaspanelen met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Lees hier meer over op politiekeurmerk.nl.

  De kostprijzen voor draadglas van een glashandel beginnen vanaf €100,- per vierkante meter.

  draadglas

  Spiegelglas

  Spiegelglas bestaat uit een glasplaat met een reflecterende laag. Vroeger werd hier vaak zilver voor gebruikt, maar vanwege de hoge aanschafkosten voor dit materiaal is het gebruik van aluminium gangbaarder. Door een aantal laklagen aan te brengen achter de reflecterende laag wordt deze beter beschermd tegen krassen. Spiegelglas is geschikt voor woningen en voor bedrijfspanden in Noord-Holland. Bijvoorbeeld in winkels of een observatieruimte.

  De totaalprijzen voor spiegelglas beginnen vanaf €30,- per vierkante meter, exclusief de montage door een glaszetter.

  Enkel glas in Noord-Holland plaatsen

  Enkel glas wordt tegenwoordig niet meer geplaatst, vanwege de lage isolatiewaarde. Enkel glas laat namelijk veel warmte door, tocht en er ontstaat vaan condens aan de binnenzijde van de ramen. Wel wordt het nog gebruikt binnenshuis. Denk aan glazen muren, maar ook voor salontafels en vitrinekasten. Enkelglas is verkrijgbaar in verschillende diktes. De dikte bepaalt voor een groot deel de totaalprijs. Hoe dunner de plaat, hoe goedkoper.

  Vanaf €15,- per m² heeft u al enkelgas van 2 millimeter dikte.

  Wat is floatglas?

  Floatglas vormt de universele basis van veel glassoorten. Het ontstaan door het smelten van verschillende grondstoffen. Denk hierbij aan silicum, natriumoxide, kalk en ijzeroxide. De grondstoffen worden in een zeer hete hoven gesmolten. De vloeistof wordt daarna gegoten over een laag tin. Het glas blijft drijven op het tin, vandaar de naam. Er ontstaat door het productieproces een dunne, maar zeer sterke glasplaat.

  De gemiddelde kostprijs van floatglas begint vanaf €12,- per m², exclusief de montage door een glaszetter.

  Wat kost nieuw glas?

  De aanschafkosten voor nieuw glas is voornamelijk afhankelijk van het glastype waar u voor kiest. Enkelglas heeft u al vanaf €15,- per vierkante meter voor 4 millimeter dikte glas. Een gelaagde glasplaat, bijvoorbeeld voor een douchewand of salontafel, heeft u al vanaf €150,- per vierkante meter. De goedkoopste soort veiligheidsglas is draadglas. De prijzen beginnen vanaf €100,- per m². Bekijk de prijstabel voor alle gemiddelde prijzen per glassoort.

  Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

  De totaalprijs wordt beïnvloed door het glassoort, de grootte en dikte van het glas en de arbeidskosten van de glazenzetter. Wilt u glas op maat laten maken? Houd dan rekening met hogere prijzen. Glas in lood-panelen zijn zeer bewerkelijk en worden alleen gemaakt en gezet door een gespecialiseerde glaszetter. Daarom zijn de prijzen hoger.

  Prijstabel: nieuw glas in Noord-Holland

  Glassoort Prijs per m² * Opmerkingen
  Floatglas Vanaf € 12,- (4mm dik) Exclusief montage, prijs afhankelijk van gekozen dikte.
  Enkel glas Vanaf € 15,- (2mm dik)
  Vanaf € 250,- (19mm dik)
  Exclusief montage, prijs afhankelijk van gekozen dikte.
  Spiegelglas Vanaf 30,- Exclusief montage, prijs afhankelijk van gekozen dikte.
  Melkglas Vanaf 50,- Exclusief montage, prijs afhankelijk van gekozen dikte.
  Draadglas €100,- Inclusief montage
  Gehard glas €120,- Inclusief montage
  Gelaagd glas €150,- Inclusief montage
  Glas in lood (blank glas) Vanaf 235,- Exclusief montage
  Glas in lood (gekleurd glas) Vanaf 330,- Exclusief montage

  *Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en montage. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis een vrijblijvend offerte aan of bel 085 500 9914 voor direct contact.

  Op zoek naar een goedkope, maar ervaren glaszetter in Noord-Holland?

  Vul vandaag nog het offerteformulier in voor een glazenzetter uit uw regio Noord-Holland!

  Gratis offerte ontvangen

  Speciale glassoorten

  Naast de genoemde glassoorten, zijn er ook nog een aantal bijzondere soorten. Denk hierbij aan zonwerend en geluidswerend glas. Deze glassoorten zijn geschikt voor woningen, maar ook voor bedrijfspanden in Noord-Holland. Lees op deze pagina meer over de werking van de glassoorten.

  Zonwerend glas Noord-Holland

  Aan zonwerend glas is een heel dun laagje metaal aangebracht. Dit bestaat uit allemaal fijne ijzerdeeltjes. Hier ziet u niets van, maar het metaal zorgt ervoor dat de zonnestralen gereflecteerd worden. Het nadeel van dit glastype is dat je in de winter niet profiteert van de warmte van de zon in uw woning.

  Een glazenzetter plaatst verschillende soorten zonwerend glas. De dikte van de ijzerdeeltjes op het zonwerend glas bepaalt de transparantie en de mate van reflectie. De kostprijs is afhankelijk van het glastype en de mate van zonwering

  Geluidswerend glas

  Last van veel omgevingsgeluid? Met geluidswerend glas wordt het omgevingsgeluid gedempt. Geluidswerend glas lijkt veel op HR-glas. Het bestaat namelijk uit meerdere glasplaten met lucht of edelgas ertussen. Aan geluidswerend glas is echter nog een onzichtbare folie toegevoegd die geluid extra dempt. Daarnaast hebben de glasplaten meestal verschillende diktes. Hierdoor wordt het geluid van verschillende toonhoogtes afgeremd.

  De prijs voor geluidswerend glas op maat is hoger dan normaal hoogrendementsglas. De totaalprijs is afhankelijk van het aantal decibel dat u wilt laten dempen, de grootte van het raam en de arbeidskosten.

  Wanneer kiezen voor voorzetramen?

  Voorzetramen vormen een uitkomst wanneer de enkele ruiten bij een monumentaal pand niet mogen worden verwijderd in verband met de bouwkundige eisen voor een monument. Om de isolatie van het pand in Noord-Holland toch te verbeteren is het een optie om voorzetramen te installeren. Deze worden voor de bestaande ruiten gezet, waardoor een soort dubbelglas gecreëerd wordt.

  glashandel Noord-Holland

  Is er subsidie voor isolatieglas?

  Voor het plaatsen van isolatieglas is er op dit moment geen landelijke subsidie voor particulieren. Alleen een Vereniging van Eigenaren (VvE’s) kan een subsidieregeling aanvragen wanneer er meer dan twee energiebesparende maatregelen worden genomen.

  Op rvo.nl leest u hier meer over. Soms zijn er nog wel lokale subsidieregelingen voor particulieren. Deze vindt u eenvoudig via de Energiesubsidiewijzer.

  Een andere mogelijkheid is het afsluiten van een energiebespaarlening. Deze lening heeft zeer gunstige voorwaarden, een lage rente en u mag vergoedingsvrij vervroegd aflossen. De Energiebespaarlening is er voor zowel particulieren als voor VvE’s. Op energiebespaarlening.nl staat meer informatie.

  Vrijblijvend een scherpe offerte ontvangen

  Glasschade? Bel dan direct naar 085 500 9914 voor de glasservice! U komt in contact met een glashandel uit de regio Noord-Holland. Een ervaren glaszetter is indien nodig binnen 30 minuten bij u aanwezig. De glasservice is 24/7 bereikbaar, dus ook in de avonduren of in het weekend.

  Bij een glaszettersbedrijf zijn verschillende glassoorten (op maat) verkrijgbaar. Dubbelglas wordt vaak vervangen door isolatieglas om warmteverlies te voorkomen. Wilt u glas bestellen of meer informatie? Vul dan het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte van een glashandel uit Noord-Holland.

  direct contact glaszetter Noord-Holland
  glasservice