Zoekt u een glaszetter in Breda?

24/7 glasservice – Binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Bel 085 500 9914
glasservice

Nu bereikbaar.

Glaszetter Breda

Glasschade? Dan heeft u met spoed een glaszetter uit Breda nodig! Naast een glasreparatie vervangt een glaszetter ook moeiteloos oude beglazing door isolerende beglazing. U bespaart dan vanaf de 1e dag aanzienlijk op de energiekosten! Lees verder om meer te weten te komen over de gemiddelde kosten per glassoort.

Op deze pagina leest u alles over de verschillende glassoorten en de toepassingen. Weet u niet zeker welk glassoort geschikt is voor uw woning? Een glashandel uit Breda geeft u graag deskundig advies. Vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte van een glasbedrijf uit de regio.

glaszetter in Breda

Werkzaamheden glashandel Breda

Bij een glashandel zijn diverse glassoorten verkrijgbaar. Zowel voor ruiten, maar ook voor gebruik binnenshuis. Denk aan een glazen wand in een kantoorpand, een glazen eettafel en glaspanelen voor een vitrinekast. Een glaszetter van de glashandel plaatst het glas moeiteloos en voert een glasreparatie uit. Wilt u enkel- of dubbelglas laten vervangen met hr-glas? Een goede keuze! De glaszetter geeft u graag waardevol advies over de verschillende soorten hr-glas en de mogelijkheden.

De belangrijkste werkzaamheden van een glashandel:

 • De glaszetter voert snel een glasreparatie uit bij glasschade.
 • De glazenzetter uit Breda zorgt voor het vervangen van enkel- en dubbelglas
 • Bij een glashandel zijn diverse soorten isolatieglas te koop om te plaatsen.
 • De glaszetter geeft u graag deskundig advies over de mogelijkheden.

  Gratis offerte aanvragen

  Gratis - Vrijblijvend


  24/7 glasservice Breda

  Glasschade? Bel glasservice Breda!

  Bel 085 500 9914
  Met spoed een glaszetter gezocht? Bel dan naar de glasservice via 085 500 9914! Een glazenzetter uit de omgeving van Breda van de glasservice is desgewenst binnen 30 minuten bij u aanwezig voor een glasreparatie of voor het vervangen van een kapot ruit. De glasservice is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar. Dus ook in het weekend of midden in de nacht! Is een glasreparatie of vervangen niet direct mogelijk? Dan zorgt de glazenzetter van een glashandel voor een tijdelijke oplossing en komt hij later terug.
  glasreparatie door glaszetter

  Glasreparatie Breda

  Bij glasschade, bijvoorbeeld door een breuk of een glaslek, is het vaak niet mogelijk om de schade te herstellen. Een glasreparatie bestaat daarom in de meeste gevallen uit het vervangen van het kapotte raam. Een breuk blijft bijvoorbeeld zichtbaar, is schadelijk voor de isolatiewaarde en daarnaast kan er vocht binnendringen. Glaslekken zijn ook niet te repareren door een glazenzetter van de glasservice, want de gehele spouw van het glas is dan aangetast. Een glaszetter uit Breda vervangt moeiteloos een ruit bij glasschade en zet er snel een nieuw glas in.

  Dubbelglas lek?

  Wanneer u al langere tijd een thermopane beglazing heeft, dan kan het voor komen dat er een lek ontstaat of dat het ruit blind slaat. Dit komt in de meeste gevallen doordat de kitranden beschadigd raken, waardoor de glasbladen gaan bewegen. Andere oorzaken voor het lek raken van uw thermopane glas is een materiaalmoeheid, een fabricagefout of een fout bij de plaatsing van het glas. Het herstellen van een lek in een ruit door de glasservice is niet mogelijk. Er is namelijk vocht en vuil in de spouw van het glas gekomen en dat kan een glaszetter uit Breda er niet meer uithalen. De glasreparatie van de glasservice bestaat dan ook uit het vervangen van het ruit.

  Enkel glas vervangen door dubbelglas

  Enkel glas wordt niet meer gebruikt voor nieuwbouwwoningen in Breda, maar we komen het nog wel vaak tegen in oudere woningen. Enkel glas is niet meer van deze tijd, want het laat veel warmte door. Daarnaast ontstaat er vaak condens aan de binnenzijde van de ramen en kan het tochten. Heeft u nog enkel glas in uw woning? Dan is het verstandig om dit te laten vervangen door dubbelglas. U bespaart door het vervangen op de energiekosten en heeft de investering na een aantal jaar weer terugverdiend. Ga voor isolerende beglazing om te profiteren van een optimale isolatie. Dubbelglas voorkomt niet alleen warmteverlies, maar heeft ook een verbeterde geluidsisolatie.

  Met deze video ontdekt u welke soort glas u heeft!

  Glas plaatsen Breda

  Om nieuw glas te plaatsen, verwijdert de glaszetter eerst de oude beglazing. Hiervoor haalt de glazenzetter de glaslatten weg. Ook is het belangrijk om de randen goed schoon te maken van oude kitresten voor het plaatsen van nieuw glas.

  De glaszetter gaat daarna verder met het plaatsen van de nieuwe beglazing. Het glas wordt weer vastgezet met de glaslatten en daarna vastgekit met elastische kit. Elastische kit scheurt minder snel en dicht alle naden en kieren af. Eventueel kan de glaszetter ook nog isolatiestrips plaatsen voor een optimale isolatie. Het glaszetten vergt vakkennis, want alleen met een juiste plaatsing voorkomt u een glaslek.

  glas op maat

  Glas op maat Breda

  Bij menig glashandel in Breda kunt u terecht voor beglazing in standaard soorten en maten. Het is bij ons echter mogelijk om uw isolatieglas of veiligheidsglas compleet op maat te laten maken. Hebt u een rond raam, een ruit met een alternatieve afmeting of is er iets anders met uw ramen waardoor deze niet aansluiten bij de standaard glazen die geleverd worden? Geen probleem!

  Geef uw wensen en de nodige afmetingen door via de offertepagina en u ontvangt snel een gratis offerte op maat van een glasbedrijf uit de regio Breda.

  glas plaatsen Breda

  Waarom HR++ isolatieglas plaatsen?

  Er zijn verschillende soorten hoogrendementsglas. Er wordt vaak gekozen voor HR++-glas. HR++-isolatieglas heeft namelijk een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit isolatieglas heeft een zeer goede isolatiewaarde, maar ook een aantrekkelijke aanschafprijs. Door de isolatiewaarde bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. U bespaart ongeveer 23 m³ gas per vierkante meter raamoppervlak met HR++. Met een gasprijs van €0,67 per m³ bespaart u met tien vierkante meter raamoppervlak ongeveer €150,- per jaar op de energierekening. De besparing is een stuk hoger dan normaal thermopane glas. Triple glas is ook een optie, maar het glaszetten van dit glastype is niet altijd mogelijk. Triple glaspanelen zijn namelijk erg zwaar en niet geschikt voor alle kozijnen.

  Nieuw glas laten plaatsen in Breda?

  Schakel de hulp van een ervaren glaszetter in. Bel vrijblijvend met de glasservice.

  direct contact glaszetter Breda
  glasservice

  Soorten isolatieglas

  Wij hebben hierboven al aangegeven dat er verscheidene vormen van isolatieglas verkrijgbaar zijn bij onze glashandel uit Breda. Elke glaszetter van een glasbedrijf kan deze verschillende glassoorten voor u vervangen en plaatsen, en ervoor zorgen dat uw woning snel weer in goede staat verkeert. Naast het al genoemde zonwerende en geluidsisolerende glas, biedt een glashandel ook brandwerende beglazing aan.

  dubbelglas vervangen Breda

  Dubbelglas Breda

  Dubbelglas bestaat uit twee glaspanelen met een spouw ertussen. Een spouw is de ruimte tussen de twee glasplaten. Deze is gevuld met droge lucht, waardoor het beter isoleert dan enkelglas. De isolatiewaarde, U-waarde, van dubbelglas is ongeveer 2,7 (enkelglas heeft een waarde van 5,8). Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie is. Het glaszetten van dubbelglas vergt nauwkeurigheid. Een verkeerde plaatsing beïnvloedt niet alleen de isolatie, maar kan ook een glaslek veroorzaken. Glasreparatie bij een glaslek is helaas niet mogelijk. U moet het glas dan laten vervangen door een glaszetter uit Breda.

  Dubbelglas heeft een gemiddelde totaalprijs van €120,- per m² inclusief het glaszetten.

  hr-glas plaatsen Breda

  HR-glas Breda

  Er zijn verschillende soorten hoogrendementsglas. HR-glas bestaat net als dubbelglas uit twee glasplaten. De spouw is echter niet gevuld met droge lucht, maar met edelgas. Edelgassen isoleren een stuk beter dan droge lucht. Daarnaast is er nog een transparante coating, een dunne laag, aangebracht op de binnenzijde van één van de glasplaten. Deze coating is warmtewerend. HR-glas heeft een U-waarde tussen de 1,3 en 1,6. Hoe lager de waarde, hoe beter. Wilt u profiteren van een optimale isolatie? Kies dan niet voor het vervangen van de oude beglazing met HR-glas, maar voor HR++.

  HR-glas kost gemiddeld €125,- per m². Deze kostprijs is inclusief het plaatsen.

  HR++ glas Breda

  HR++ wordt in Breda het meest gekozen voor het vervangen van oude beglazing. Het plaatsen van HR++-glas van een glashandel biedt namelijk een aantal voordelen. De isolatiewaarde is bijvoorbeeld uitstekend, de U-waarde ligt tussen de 1,0 en 1,2. Dit komt onder andere door de dikkere glasplaten. U bespaart ongeveer 23 m³ aan gas per jaar per vierkante meter raamoppervlak. Voor tien m² raamoppervlak is dit ongeveer €150,- per jaar. De investering van HR++ heeft u ongeveer binnen 9 jaar terugverdiend. Dit is twee jaar korter dan de terugverdientijd van HR-glas.

  De prijs voor HR++-glas begint vanaf ongeveer €135,- per vierkante meter.

  Triple glas Breda

  Triple glas wordt ook wel driedubbelglas genoemd. Triple glas heeft namelijk niet twee glasplaten, maar drie! Hierdoor isoleert het zeer goed. De U-waarde is ongeveer 0,5 tot 0,9. Het nadeel van triple beglazing is dat de glaspanelen zeer zwaar en breed zijn. Hierdoor passen ze vaak niet in bestaande kozijnen. Door het gewicht zijn ze ook niet altijd geschikt voor raamtypes met opendraaiende gedeeltes. U moet dan ook de kozijnen laten vervangen. Het is mogelijk om triple en HR++-glas te combineren, maar soms komen er kleine kleurverschillen voor.

  Houd rekening met een gemiddelde totaalprijs van €180,- per m², inclusief het glaszetten.

  Wat kost nieuw isolatieglas in Breda?

  De totaalprijs voor nieuwe beglazing van een glashandel is afhankelijk van de glassoort en de grootte van het raamoppervlak. Dubbelglas is het goedkoopste, namelijk €120,- per m², maar je bespaart meer op de energiekosten door te kiezen voor hoogrendementsglas.

  De hoogste besparing heb je met triple, maar door de hoge aanschafkosten duurt het 11 jaar voordat u de investering terugverdiend heeft. HR++ heeft de kortste terugverdientijd. Dit kost gemiddeld €135,- per vierkante meter, inclusief het plaatsen door een glaszetter en de btw.

  De glashandel uit Breda geeft u graag deskundig advies over het meest geschikte glastype voor uw woning.

  Tabel: prijzen plaatsen isolatieglas

  Glassoort Prijs per m² (incl. montage) * Terugverdientijd
  Dubbelglas €120,- 13 jaar
  HR €125,- 11 jaar
  HR++ €135,- 9 jaar
  Triple glas (HR +++) €180,- 11 jaar

  *Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en montage. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis een vrijblijvend offerte aan of bel 085 500 9914 voor direct contact.

  Wilt u isolatieglas laten plaatsen? Een goede keuze!

  Ontvang een gratis offerte van de glashandel door het offerteformulier in te vullen.

  Gratis offerte ontvangen

  Overige glassoorten

  Naast hoogrendementsglas, heeft een glashandel ook nog andere glassoorten in het assortiment. Denk hierbij aan prachtige glas in lood panelen, glasplaten voor een eettafel of een douchewand en veiligheidsglas.

  De glashandel levert niet alleen glassoorten aan particulieren, maar ook aan bedrijven in Breda. Deel bijvoorbeeld een kantoorpand in met glazen wanden. Lees alles over de glassoorten op deze pagina.

  glas in lood Breda

  Glas in lood in Breda

  Glas in lood bestaat uit kleine glasplaatjes in loodlijsten. Meestal is glas in lood gekleurd, maar er bestaat ook blank glas in lood. Hierbij is er geen kleur toegevoegd aan de glasplaten. Het plaatsen en een glasreparatie van glas in lood is een specialisme. Niet elke glaszetter van een glasbedrijf uit Breda kan dit. De kosten voor een glasreparatie en het glaszetten van glas in lood-panelen liggen daarom ook iets hoger.

  Houd rekening met een gemiddelde totaalprijs voor gekleurd glas in lood vanaf €330,- per m². Blank glas in lood is iets goedkoper, namelijk vanaf €235,- per m².

  melkglas plaatsen

  Melkglas

  Het grootste voordeel van melkglas is dat het matglas is, maar dat het nog wel veel licht doorlaat. Melkglas wordt gemaakt door het te behandelen met een zuur, te stralen of door middel van PVB-folie. Het krijgt hierdoor een matte afwerking. Melkglas wordt vaak gebruikt in een badkamer, maar ook voor een glaspaneel in een voordeur. Melkglas dat is behandeld met een zuur wordt ook wel acide melkglas genoemd. Een andere naam is satijnglas vanwege de matzachte afwerking.

  Gemiddeld moet u denken aan prijzen vanaf €50,- per m², exclusief het plaatsen.

  Glasplaat

  Bij een glashandel kunt u ook glasplaten bestellen. Bijvoorbeeld voor een eettafel, een spatwand in de keuken of een douchewand. Vanwege de veiligheid wordt er meestal gekozen voor veiligheidsglas of voor dik enkelglas. Mocht de glasplaat breken, dan spat gehard veiligheidsglas uiteen in ronde korrels. Hierdoor snijdt u zich niet aan de scherpe randen. Daarnaast is dit type sterker, wat glasbreuk voorkomt. Laat u adviseren door de glashandel uit Breda over de mogelijkheden.

  glasplaat

  Glaszetter uit Breda gezocht voor nieuw glas?

  Vul het offerteformulier in en ontvang een gratis offerte met scherpe prijs.

  Gratis offerte ontvangen

  Veiligheidsglas Breda

  Veiligheidsglas is veiliger door de stevigheid en daarnaast vertraagt of voorkomt het inbraakpogingen. Er zijn verschillende veiligheidssoorten. Denk hierbij aan gehard-, draad- en gelaagd glas. Soms denkt men dat dit glas niet goed isoleert, maar dit is zeker niet het geval. De isolatiewaarde is voornamelijk afhankelijk van de dikte van de glasplaat. Lees verder om meer te weten te komen over hoe het glas gemaakt wordt, de verschillende soorten en de toepassingen.

  Gelaagd glas

  Soms wordt er gedacht dat gelaagd glas hetzelfde is als dubbelglas, omdat het bestaat uit twee glasplaten. Dit is echter niet het geval. Gelaagd glas heeft geen spouw, maar er is een transparante folie tussen de platen geplaatst. De folie is versmolten met het glas. Door de verhitting en het versmelten van de folie is het dit glas zeer sterk. Bij glasschade spat het glas niet uiteen, maar ontstaat er vaak alleen een ster of een barst. Gelaagd glas is dus niet zomaar open te slaan met een steen en voorkomt inbraken.

  Per vierkante meter moet u denken aan prijzen vanaf €150,- voor gelaagd glas, exclusief het plaatsen.

  Gehard glas

  Gehard glas bestaat uit één glaslaag en is bij een glashandel uit Breda verkrijgbaar in verschillende diktes. Tijdens het productieproces wordt het gehard glas extreem verhit en daarna zeer snel afgekoeld. Hierdoor ontstaat er een trekspanning die ervoor zorgt dat het glas zeer sterk en hard maakt.

  Gehard glas is stootvast en moeilijk te breken. Breekt het glas toch? Dan spat het uiteen in duizenden korrels waar u zich niet aan kunt snijden.

  De totaalprijs voor gehard glas begint vanaf €120,- per vierkante meter, exclusief het plaatsen door een glaszetter.

  Draadglas Breda

  Aan draadglas is een bewapening van metaal aangebracht. De bewapening vormt een stevig raster. Bij glasschade of inbraakpoging houdt het metalen raster het glas bijeen. Wanneer het glas breekt, blijven de glasdeeltjes vastzitten in het raster. Er zijn verschillende soorten draadglas. Spiegeldraadglas is geheel vlak en doorzichtig. Bruteglas en Engels draadglas is ondoorzichtig. Engels draadglas is heeft een gebobbelde afwerking en bruteglas een geribbelde.

  De prijzen voor draadglas, exclusief het glaszetten door een glaszetter, beginnen vanaf €100,- per m².

  draadglas

  Spiegelglas

  Spiegelglas wordt vaak gebruikt in bedrijfspanden of in winkels in Breda. Bijvoorbeeld in een observatieruimte of om een ruimte groter te doen lijken. Het is echter ook zeer geschikt voor woningen. Spiegelglas bestaat uit een glaspaneel met daarachter een reflecterende laag van zilver of aluminium. Tegenwoordig wordt er meestal gebruik gemaakt van aluminium, vanwege de hoge aanschafwaarde van zilver. Om de reflecterende laag te beschermen tegen krassen worden er een aantal laklagen aangebracht.

  De totaalprijs voor spiegelglas van een glashandel begint vanaf €30,- per vierkante meter, exclusief het plaatsen.

  Enkel glas in Breda plaatsen

  Enkel glas wordt alleen nog gebruikt binnenshuis en niet meer voor ramen. Het heeft namelijk een zeer lage isolatiewaarde en daarnaast heeft u last van tocht en condensvorming aan de binnenzijde. Binnenshuis wordt het bijvoorbeeld gebruikt voor vitrinekast, voor glaspanelen in deuren of voor bovenramen in een woning. Enkel glas is bij een glashandel verkrijgbaar in verschillende diktes. Hoe dikker het glas is, hoe hoger de aanschafprijs over het algemeen.

  Voor enkelglas met een dikte van 4 millimeter moet u denken aan prijzen vanaf €15,- per m² en voor 19 millimeter dikte vanaf €250,- per m², exclusief het plaatsen door een glaszetter.

  Wat is floatglas?

  Floatglas wordt gemaakt door de grondstoffen voor het glas te verhitten. De grondstoffen versmelten met elkaar en vormen de basis voor het glas. De vloeistof wordt in een bad van tin gegoten en vormt een zeer dunne plaat. Het glas drijft op het tin en koelt dan af. Hierdoor ontstaat er een dunne, maar zeer sterke glasplaat. Floatglas is een universele basis voor veel glassoorten, ook voor veel isolatieglassoorten.

  U bestelt floatglas al vanaf €12,- per m² (excl. plaatsing) bij een glashandel bij u in de buurt.

  Wat kost nieuw glas?

  Benieuwd wat nieuw glas kost? In de prijstabel ziet u alle gemiddelde prijzen per glassoort. De aanschafkosten zijn afhankelijk van het glassoort waar u voor kiest. Veiligheidsglas heeft u bijvoorbeeld al vanaf €100,- per vierkante meter en floatglas begint vanaf €12,- per m². De glashandel geeft u graag advies over de mogelijkheden.

  Zijn er nog meer factoren die de totaalprijs beïnvloeden?

  Ja zeker! De totaalprijs wordt niet alleen beïnvloed door de grootte van glasoppervlak en het glastype, maar ook door het plaatsen. De arbeidskosten voor het plaatsen van glas in lood zijn bijvoorbeeld hoger dan enkelglas. Ook het bestellen van glas op maat is vaak duurder. Glas op maat wordt namelijk speciaal voor u gemaakt.

  Prijstabel: nieuw glas in Breda

  Glassoort Prijs per m² * Opmerkingen
  Floatglas Vanaf € 12,- (4mm dik) Exclusief montage, prijs afhankelijk van gekozen dikte.
  Enkel glas Vanaf € 15,- (2mm dik)
  Vanaf € 250,- (19mm dik)
  Exclusief montage, prijs afhankelijk van gekozen dikte.
  Spiegelglas Vanaf 30,- Exclusief montage, prijs afhankelijk van gekozen dikte.
  Melkglas Vanaf 50,- Exclusief montage, prijs afhankelijk van gekozen dikte.
  Draadglas €100,- Inclusief montage
  Gehard glas €120,- Inclusief montage
  Gelaagd glas €150,- Inclusief montage
  Glas in lood (blank glas) Vanaf 235,- Exclusief montage
  Glas in lood (gekleurd glas) Vanaf 330,- Exclusief montage

  *Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en montage. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis een vrijblijvend offerte aan of bel 085 500 9914 voor direct contact.

  Benieuwd naar de exacte kosten van nieuw glas?

  Vul vandaag nog het offerteformulier in en ontdek de scherpe prijzen.

  Gratis offerte ontvangen

  Speciale glassoorten

  Last van felle zonnestralen in uw woning of kantoorpand in Breda? Of wilt u omgevingsgeluid dempen? Er zijn verschillende speciale glassoorten verkrijgbaar bij een glashandel die zonwerend en geluidswerend werken. Op deze pagina leest u meer over hoe deze glassoorten gemaakt zijn, de werking en de voordelen.

  Zonwerend glas Breda

  Zonwerend glas reflecteert de zonnestralen. Hierdoor laten ze wel licht door, maar de felle zonnestralen worden geblokkeerd. De reflecterende laag bestaat uit allemaal hele fijne ijzerdeeltjes. Deze metalen laag is transparant, u ziet hier dus niets van. De dikte van de metalen laag bepaalt hoe zonwerend het glas is. Verschillende glassoorten zijn geschikt voor zonwering. Ook hoogrendementsglas! De enige nadeel van zonwerend glas is dat de zonnestralen in de winter uw woning niet opwarmen.

  Geluidswerend glas

  Wanneer u veel last heeft van omgevingsgeluid, bijvoorbeeld een drukke weg of spelende kinderen, dan is geluidswerend glas zeer geschikt. Geluidswerend glas is bijna hetzelfde als HR-glas, maar er is nog een folie aangebracht. Deze folie dempt geluid. Voor een zeer goede geluidsisolatie zijn er glasplaten van verschillende diktes verkrijgbaar. Het geluid van verschillende toonhoogtes wordt door de glasplaten gedempt. De totaalprijs is afhankelijk van de dikte van het geluidswerend glas en de mate van geluidsdemping.

  Wanneer kiezen voor voorzetramen?

  Bij monumentale panden is het vaak niet toegestaan iets te veranderen aan de bouwkundige elementen. Dit betekent onder andere dat het niet altijd is toegestaan om enkel door dubbel glas te vervangen. Het alternatief is de plaatsing van voorzetramen door de glasservice. Deze voorzetramen zorgen voor eenzelfde isolatie als thermopane dubbel glas, maar worden voor de bestaande ramen gezet.

  glashandel in Breda

  Is er subsidie voor isolatieglas?

  Alleen voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) is er op dit moment een landelijke subsidie. Een VvE moet minstens twee energiebesparende maatregelen nemen om gebruik te maken van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Over deze regeling staat meer informatie op rvo.nl. Particulieren kunnen geen aanspraak maken op deze subsidieregeling. Hiervoor zijn er echter soms wel gemeentelijke of lokale subsidies. Vind eenvoudig alle beschikbare subsidies via energiesubsidiewijzer.nl.

  Geen subsidie?

  Maak dan gebruik van de Energiebespaarlening om de investering voor isolerende beglazing te financieren. Deze lening heeft gunstige voorwaarden. Op energiebespaarlening.nl leest u hier meer over.

  Vrijblijvend een scherpe offerte ontvangen

  Glasschade? Bel dan meteen met de glasservice door te bellen naar 085 500 9914! U komt in contact met een medewerker van de glasservice. Een glaszetter is binnen 30 minuten bij u op locatie voor een glasreparatie of het vervangen van een kapot raam. De glasservice is 24/7 bereikbaar.

  U kunt bij een glaszettersbedrijf uit Breda diverse glassoorten bestellen. Vervang enkel- of dubbelglas met isolerende beglazing om te besparen op de energiekosten. Het plaatsen van glas vereist vakkennis en ervaring. Schakel daarom een glaszetter in! Vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte van een glashandel bij u in de buurt.

  direct contact glaszetter Breda
  glasservice