Glaszetter Houten: 085 500 9914

U zoekt een glaszetter of glashandel? Wij bieden 24/7 glasservice en zijn binnen 30 minuten bij u!

Jan de Weg, uw glaszetter!

Wilt u graag dat de isolatiewaarde van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk verbetert? Dan raden wij aan om uw thermopane of enkele ramen te vervangen door HR++ isolatieglas. Dit brengt diverse voordelen met zich mee, waaronder een aanzienlijke besparing op de stookkosten. Een glaszetter uit onze glashandel in Houten kan u hierbij snel en vakkundig van dienst zijn. Ook bij het herstellen van glasschade of het repareren van een lek in de ruiten helpt een glaszetter u met alle plezier. Wilt u graag direct in contact komen met onze glashandel? Bel dan naar 085 500 9914. Voor meer informatie of een prijsopgave verwijzen wij u naar onze contactpagina.

glashandel Houten

Glas op maat bestellen? Dat kan!

Bij vrijwel elke glashandel in Houten hebt u de keuze uit een groot aantal glassoorten, in diverse afmetingen. Toch kan het zijn dat de afmeting van uw raam niet binnen de standaard categorieën valt, en u daarom niet de gewenste soort veiligheid- of isolatieglas kan bestellen. Bij ons is het echter geen probleem om een ruit op maat te laten maken. Hebt u ronde ramen of zijn uw raammaten zeer afwijkend? Geef deze dan aan ons door via de offertepagina en wij zullen u spoedig een vrijblijvende offerte toesturen met een overzicht van de prijzen. Wij garanderen u dat uw ruit snel geplaatst zal worden.

glasschade Houten

Glasschade? 085 500 9914

Als er glasschade is ontstaan door een inbraak of een huis- tuin- en keukenongeluk, dan is het belangrijk om snel een glaszetter in te schakelen voor het herstel van de schade. Wij hebben daarom bij onze glashandel een speciale 24uurs service. Wanneer u zich in verbinding stelt met deze glasservice, dan kan er indien gewenst binnen een half uur een glaszetter bij u in Houten op de stoep staan. Deze zal de glasschade voor u oplossen, of een tijdelijke oplossing bieden. Moet het hele (thermopane) raam vervangen worden? Dan komen wij de volgende dag bij u terug voor het afronden van de klus.

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Tot enkele jaren geleden werden woningen nog standaard opgeleverd met ramen van enkel glas. Tegenwoordig wordt er echter steeds meer aandacht besteed aan duurzaamheid en daarmee de isolatie van woningen. Enkele glazen dragen weinig bij aan de isolatie en mogen daarom niet meer worden geplaatst. Het alternatief is thermopane beglazing. Dit is een standaard dubbel glas dat bestaat uit twee glasplaten met lucht ertussen. Het plaatsen van thermopane dubbelglas is relatief eenvoudig en vraagt meestal weinig veranderingen aan het bestaande kozijn. Kiest u voor HR++ isolatieglas in plaats van thermopane dubbel? Dan zal wellicht de draagkracht van het kozijn vergroot moeten worden voor een goede installatie.

Waarom kiezen voor HR++?

Regelmatig krijgt een glaszetter uit Houten de vraag waarom HR++ isolatieglas een goede keuze is. Het antwoord hierop is simpel: HR++ruiten hebben een hoge isolatiewaarde, en kennen bovendien een hoge duurzaamheid. Wanneer u een medewerker van onze glashandel het raam laat installeren, dan profiteert u van een jarenlange garantie, wat onder andere betekent dat u weinig tot geen kosten hoeft te betalen voor een reparatie. Het voordeel van HR++ glazen ten opzichte van de thermopane variant is dat het toegevoegde isolatiegas zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de isolatiewaarde. De extra investering in het isolatieglas zal daarmee op de lange termijn terugverdiend worden.

Dubbelglas is lek!

Eén van de problemen die kunnen optreden met dubbelgas is dat er een lek ontstaat. In de meeste gevallen wordt dit lek veroorzaakt door verouderde kitranden. Wanneer deze de ruit niet meer goed vasthouden in het kozijn, dan zal de glasplaat bewegen, en kan vocht een weg naar binnen vinden. Een lek kan tevens het gevolg zijn van een fabricage- of installatiefout. Hoewel een lek eenvoudig optreedt is het lastig te verhelpen. Wij adviseren om hiervoor de hulp van een ervaren glaszetter uit Houten voor in te roepen. Zo weet u zeker dat er geen extra beschadiging aan het raam ontstaat.

Vrijblijvend contact


Let op: 1 keer klikken is voldoende. Uw gegevens zijn veilig bij ons.


zonwerend glas

Zonwerend glas

Zonwerende ramen worden steeds populairder in Houten. Dit komt onder andere door de stijging van de temperatuur en daarmee een grotere warmte in huis. Zonwerende glazen bestaan uit twee glasplaten met op de binnenzijde van de buitenste glasplaat een speciale edelmetalen coating. Deze reflecteert het zonlicht en zorgt daarmee voor minder direct zonlicht en een aangename temperatuur bij u thuis.

isolatieglas Houten

Geluidsisolerend glas

Een andere glassoort die wij bij onze glashandel leveren is geluidsisolerend glas. Dit is feitelijk hetzelfde als isolatieglas dat een goede warmte-isolatie levert, maar dan met een extra brede spouw. Door deze brede spouw worden geluiden van buitenaf niet naar binnen getransporteerd. De geluidsisolerende ramen hebben hogere kosten dan standaard thermopane dubbelglas, een glaszetter kan u van meer informatie voorzien.

soorten isolatieglas

Soorten isolatieglas

Bij menig glashandel bent u aan het juiste adres voor vele soorten isolatieglas. Natuurlijk bestaat er het standaard dubbel glas, ook wel aangeduid met de term thermopane. Daarnaast bestaan er soorten die een hogere isolatiewaarde bieden dankzij een speciaal isolatiegas dat tussen de glasplaten wordt geplaatst. Deze soorten beglazing worden ook wel aangeduid met de term HR++ en HR+++ isolatieglas.

Op zoek naar een ervaren glaszetter uit Houten?

De medewerkers van onze glashandel zijn u met alle plezier van dienst!

glaszetter Houten
glasservice Houten
voorzetramen

Voorzetramen

Voorzetramen vormen een uitkomst wanneer de enkele ruiten bij een monumentaal pand niet mogen worden verwijderd in verband met de bouwkundige eisen voor een monument. Om de isolatie van het pand in Houten toch te verbeteren is het een optie om voorzetramen te installeren. Deze worden voor de bestaande ruiten gezet, waardoor een soort dubbelglas gecreëerd wordt.

spiegelglas Houten

Spiegelglas

Bij onze glashandel kunt u twee verschillende varianten van spiegelglas bestellen. Dit is het spiegelglas dat gebruikt wordt voor spiegels, of het soort spiegelglas dat kan worden ingezet bij observaties. Dergelijk spiegelglas is aan één zijde een spiegel, terwijl het aan de andere zijde een raam is. Bent u benieuwd naar de kosten voor spiegelglas? Neem dan contact met ons op!

gehard glas op maat

Gehard glas op maat

Naast diverse vormen van isolatieglas zijn er ook verschillende varianten van veiligheidsglas. Eén van deze varianten is gehard veiligheidsglas. Geharde veiligheidsglazen hebben als voordeel dat ze zelfs bij een hoge impact niet beschadigd raken, en als het raam door glasschade onverhoopt toch breekt, dan zal de ruit in duizenden stukjes uiteen barsten en zo de kans op verwondingen voorkomen.

Direct contact: 085 500 9914

Is er sprake van glasschade door een inbraak of een ongeluk? Dan is het belangrijk om u direct in verbinding te stellen met een erkend glaszetter. Deze kan de glasschade verhelpen en ervoor zorgen dat u snel weer profiteert van een optimaal wooncomfort. Via 085 500 9914 komt u eenvoudig en snel in contact met een erkend glashandel uit de regio Houten. Ook voor het vervangen van dubbelglas of het herstellen van een lek bent u bij ons aan het juiste adres. Geef uw wensen door via de offertepagina als u de kosten wilt weten. Wij zijn u graag van dienst.

glas Houten