Glaszetter Heerenveen: 085 500 9914

U zoekt een glaszetter of glashandel? Wij bieden 24/7 glasservice en zijn binnen 30 minuten bij u!

Jan de Weg, uw glaszetter!

Bent u bezig met de renovatie van uw woning of bedrijfspand in Heerenveen en wilt u het pand zo energiezuinig mogelijk maken? Dan is het laten plaatsen van één van de vele soorten isolatieglas een goede oplossing. Bij Glaszetter Jan de Weg bent u aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige ondersteuning bij de plaatsing van standaard thermopane beglazing, HR++ isolatieglas en vele andere glassoorten zoals veiligheidsglas of glas in lood. Daarnaast kunnen de medewerkers van onze glashandel u ondersteunen bij het herstellen van glasschade of het verhelpen van een lek. Via 085 500 9914 komt u direct met een glaszetter uit Heerenveen in contact.

glashandel Heerenveen

Glas op maat bestellen? Dat kan!

Bij menig glashandel in Heerenveen kunt u terecht voor beglazing in standaard soorten en maten. Het is bij ons echter mogelijk om uw isolatieglas of veiligheidsglas compleet op maat te laten maken. Hebt u een rond raam, een ruit met een alternatieve afmeting of is er iets anders met uw ramen waardoor deze niet aansluiten bij de standaard glazen die geleverd worden? Geen probleem! Geef uw wensen en de nodige afmetingen door via de offertepagina en wij zullen voor u een vrijblijvende offerte op maat maken. Indien nodig zal een glaszetter uit ons bedrijf contact met u opnemen om de exacte mogelijkheden te doorspreken.

glasschade Heerenveen

Glasschade? 085 500 9914

Glasschade kan door verschillende zaken ontstaan. Zo is het mogelijk dat er een bal door het raam komt, maar ook inbraak kan leiden tot glasschade. Wat de oorzaak van de glasschade ook is, het is zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten verhelpen. Bij onze glashandel is er daarom een 24uurs glasservice. Dit betekent dat er altijd een erkend glaszetter in de buurt van Heerenveen actief is, die indien nodig binnen het half uur bij u voor de deur kan staan om de glasschade te herstellen. Als een volledige reparatie niet uitvoerbaar is, dan komt de glaszetter de volgende dag bij u terug.

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Bij veel woningen in Heerenveen is er tijdens de bouw standaard enkel glas geplaatst in huis. Tegenwoordig is een enkele beglazing echter niet meer voldoende me het oog op energiebesparing en het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen. Daarom wordt vanuit de overheid aangeraden te kiezen voor dubbel glas. Hierbij hebt u de keuze uit thermopane of een speciaal soort isolatieglas dat de naam HR++ isolatieglas krijgt. Naast dat u dankzij het vervangen van het enkel door dubbel glas profiteert van een lagere energiekosten, zal ook de geluidsisolatie van uw ramen verbeteren, en de temperatuur in huis gelijkmatiger blijven. Wij geven u hier graag wat meer informatie over dit isolatieglas.

Waarom kiezen voor HR++?

Regelmatig krijgen wij bij onze glashandel de vraag voor welke soort beglazing zij het beste kunnen kiezen en welke kosten hieraan zitten verbonden. De meeste vragen worden gesteld naar aanleiding van ons advies om te kiezen voor HR++ beglazing. HR++ ramen zijn een verbeterde variant van het standaard thermopane dubbelglas. Thermopane staat voor een dubbel ruit dat bestaat uit twee glasplaten met daartussen een laag lucht. HR++ ruiten hebben eveneens twee glasplaten, maar worden gescheiden door een isolatiegas. Dit verbetert de isolatiewaarde aanzienlijk, en verhoogt daarmee de besparing op de stookkosten.

Dubbelglas is lek!

Wanneer u al langere tijd een thermopane beglazing heeft, dan kan het voor komen dat er een lek ontstaat of dat het raam blind slaat. Dit komt in de meeste gevallen doordat de kitranden beschadigd raken, waardoor de glasbladen gaan bewegen. Andere oorzaken voor het lek raken van uw dubbelglas is een materiaalmoeheid, een fabricagefout of een fout bij de plaatsing van het raam. Het herstellen van een lek ruit is relatief ingewikkeld, en moet door een erkend glaszetter uit Heerenveen worden uitgevoerd. Zo weet u zeker dat u de komende tijd weer profiteert van een aangenaam wooncomfort.

Vrijblijvend contact


Let op: 1 keer klikken is voldoende. Uw gegevens zijn veilig bij ons.


Glaszetter Heerenveen

Zonwerend glas

Zonwerend glas is een speciale glassoort die valt onder de categorie isolatieglas. Het zonwerend glas krijgt zijn unieke eigenschappen door een dunne coating van edelmetaal op de binnenzijde van de buitenste glasplaat. Dit zorgt ervoor dat de binnenkomende zon gereflecteerd wordt, en u binnenshuis minder last hebt van de warmte. Dit wordt vaak gecombineerd met dubbelglas.

geluidsisolerend glas

Geluidsisolerend glas

De meeste soorten dubbelglas brengen naast een verhoogde warmte-isolatie ook vele andere voordelen met zich mee. Eén van die voordelen is een verhoogde geluidsisolatie. Dit gaat om zowel de isolatie van buiten- als binnenuit. Bent u op zoek naar een glassoort die een zeer goede geluidsisolerende functie heeft? Zoek dan een vorm van dubbelglas met een zeer brede spouw.

soorten isolatieglas

Soorten isolatieglas

Wij hebben hierboven al aangegeven dat er verscheidene vormen van isolatieglas verkrijgbaar zijn bij onze glashandel uit Heerenveen. Elke glaszetter uit ons bedrijf kan deze verschillende glassoorten voor u installeren, en ervoor zorgen dat uw woning snel weer in goede staat verkeert. Naast het al genoemde zonwerende en geluidsisolerende glas, bieden wij ook brandwerende beglazing aan.

Hulp nodig bij het herstellen van glasschade in Heerenveen?

Een glaszetter uit ons bedrijf kan binnen een half uur bij u zijn om nieuw glas te plaatsen.

direct contact glaszetter Heerenveen
glasservice
voorzetramen Heerenveen

Voorzetramen

Bij monumentale panden is het vaak niet toegestaan iets te veranderen aan de bouwkundige elementen. Dit betekent onder andere dat het niet is toegestaan om enkel door dubbel glas te vervangen. Het alternatief is de plaatsing van voorzetramen. Deze voorzetramen zorgen voor eenzelfde isolatie als thermopane dubbel glas, maar worden voor de bestaande ramen gezet.

spiegelglas

Spiegelglas

Het plaatsen van een spiegel in huis is een goede oplossing voor het optisch vergroten van de ruimte. Naast de gewone spiegel wordt er door menig glashandel ook spiegelglas geleverd aan winkels en observatieruimtes. Dergelijk spiegelglas ziet er aan de ene zijde uit als een spiegel, maar is aan de andere kant een raam dat de mogelijkheid tot observatie biedt.

gehard glas op maat

Gehard glas op maat

Gehard glas is een glassoort die onder de categorie veiligheidsglas valt. Veiligheidsglas is een categorie glassoorten die allen zorgen voor een hogere inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijfspand in Heerenveen. Een gehard ruit zal zelfs bij een hoge impact niet uit elkaar spatten, waardoor een inbraak niet mogelijk is en ook snijwonden worden voorkomen bij een eventueel ongeluk.

Direct contact: 085 500 9914

Bent u op zoek naar een erkend glaszetter uit Heerenveen die u kan helpen bij het herstellen van glasschade, het plaatsen van dubbelglas of het verwijderen van uw enkele glazen? Dan bent u bij onze glashandel op de goede plek terechtgekomen. Wij garanderen dat u bij ons profiteert van aantrekkelijke prijzen en een hoogkwalitatief werk. Wilt u weten wat de prijzen worden voor het vervangen van de thermopane ramen? Aarzel dan niet om onze offertepagina in te voeren. Voor direct contact met een medewerker van onze glashandel kunt u het beste bellen naar telefoonnummer 085 500 9914. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

glas op maat Heerenveen